Ana Sayfa     Politika   |   Güncel   |   Ekonomi   |   Kültür Sanat   |   Spor   |   Teknoloji   |   Sağlık   |   Çevre   |   Telekulak   |   Astroloji   |   Sektörel   |   Dosya
Röportajlar     |     Resmi İlan     |     Yazarlar    |     Galeri
Ana Sayfaya Dön Ekonomi Kategorisi Diğer Haberleri
“Fransa ipleri kopardı”
25 Ocak 2012 Çarşamba , 14:23
AESOB Başkanı Sevimçok, 86 oy'a karşı 127 oyla kabul edilen Ermeni soykırımı iddialarını reddedenlere para ve hapis cezasını öngören 'İnkar Yasası'na tepki gösterdi.



"Alınan bu kararla birlikte Fransa ipleri koparmıştır” diyen Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, “Zaman, tüm STK'ların, kurum ve kuruşların, vatandaşların ve bu yüce devletin birlik olup dayanışma içerisine girme zamanıdır” şeklinde konuştu. Avrupa ülkelerinde yaşayan Türk vatandaşlarının ciddi bir asimilasyon tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını da sözlerine ekleyen Sevimçok, “Bir takım değerlerimizden ve kültürümüzden uzaklaştırılmaya çalışılmaktadırlar. Türklüğü ve şiddeti yan yana koyan bir takım kampanyalarla aşağılanmaktadırlar. Fransız senatosundan geçen bu inkar yasası da işte bunun en büyük göstergesidir” dedi.

Hassasiyet gösterilecek
Sevimçok konuşmasını şöyle sürdürdü: “Türkiye'ye karşı duyulan kin ve nefretin apaçık resmidir. Fransa, Türkiye'ye karşı bu tavrını değiştirmek zorundadır. Çünkü Türkiye artık o eski Türkiye değildir. Ben buradan bir kez daha Fransa'nın bu utanç verici tutumu karşısında başta üyelerimiz olmak üzere, nüfus cüzdanında T.C. yazan her bir vatandaşımızın gereken hassasiyeti göstermesini ve ulusuna yapılan bu haksızlık karşısında da gerek dükkanlarında Fransız malı satmayarak, gerekse de Fransız malı bir ürünü almayarak ve yerli ürünlerimize rağbet ederek gereken tepkiyi bir şekilde göstermelerini istiyorum.”

Bu haber toplam (219) defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
 
Toplam (0) adet yorum eklenmiştir.


Bu Habere Yorum yapılmamış ilk yorum yazan siz olun!

  
Bu Haberi paylaşın
 
 
YETMEYECEK KÖFTELER - YETMEYECEK KÖFTELER
Ahmet Özmen
DEĞERLİ GENÇLER, SEVGİLİ ANTALYALILAR - DEĞERLİ GENÇLER, SEVGİLİ ANTALYALILAR
Mehmet Tosun
Gazetecilik ve Nedim Şener - Gazetecilik ve Nedim Şener
Engin Korkmaz
Tarım alanlarının imara açılması - Tarım alanlarının imara açılması
Abdullah Yalçın
TARİHE NOT DÜŞMEK! - TARİHE NOT DÜŞMEK!
Yaman Çağrı Doryan
Türel-Tütüncü-Çavuşoğlu - Türel-Tütüncü-Çavuşoğlu
Yunus Erdoğan
İPİMİZİ ÇEKİYORUZ… - İPİMİZİ ÇEKİYORUZ…
Binali Efe
Mustafa Erdem “barışın” adayı… - Mustafa Erdem “barışın” adayı…
Salih Karadağ
Tüm Yazarlarımız
  • BUGÜN
  • DÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
Antalya şehiriçi trafiğinden memnun musunuz?

Fikrim yok
Hayır
Kararsızım
Evet
Işık süresi çok uzun

Ana Sayfa   |   Politika   |   Güncel   |   Ekonomi   |   Kültür Sanat   |   Spor   |   Teknoloji   |   Sağlık   |   Çevre   |   Telekulak   |   Astroloji   |   Sektörel   |   Dosya   |   Röportajlar   |   Resmi İlan   |  
E-Gazete (aboneler için)   |   İletişim  |   Reklam Seçenekleri  |   Künye
Tüm Hakları Saklıdır © 2000-2011
İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Yazılım & Tasarım : Akdeniz internet