Zafer Partisi Antalya İl Gençlik Kolları, şehit Sinan Ateş’in doğum günü dolayısıyla Konyaaltı Kent Meydanı’nda (Hayat Park) anma programı düzenledi. Program kapsamında vatandaşlara ikramlıklar dağıtılırken, vatan uğruna hayatını kaybeden şehitler rahmet ve minnetle yad edildi.

“ŞEHİT SİNAN ATEŞ HAYRINADIR”

Anma kapsamında hazırlanan ikramlar, üzerinde “Şehit Sinan Ateş hayrınadır” yazısıyla vatandaşlara sunuldu. Etkinlikte Sinan Ateş’in yanı sıra tüm şehitlerin hatırası için hayır yapıldı.

“TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANDIK”

Zafer Partisi Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşkın, etkinliğe ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sinan Ateş’in doğum gününde şehitleri anmak amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

Taşkın açıklamasında, “Bugün Antalya İl Gençlik Kolları olarak, şehidimiz Sinan Ateş’in doğum gününde bir kez daha vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık. Tüm şehitlerimizin ruhuna ikramlıklar dağıtarak dualarımızı paylaştık.” ifadelerini kullandı.

ŞEHİTLER İÇİN DUALAR EDİLDİ

Gerçekleştirilen hayır programında vatandaşlara ikramlarda bulunulurken, şehitlerin ruhuna dualar edildi. Taşkın, paylaşımının sonunda tüm şehitler için “Ruhları şad, mekânları cennet olsun.” temennisi ile son buldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ