Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nda yolcular tarafından unutulan kayıp ve buluntu eşyaların satışa çıkarılacağını duyurdu. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek ihale kapsamında eşyalar toplu olarak yeni sahiplerini bulacak.

EŞYALAR AÇIK ARTIRMA YÖNTEMİYLE SATILACAK

DHMİ tarafından yayımlanan ilana göre, kayıp ve buluntu eşyaların satışı 8 Temmuz 2026 Çarşamba günü saat 14.30'da Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürlüğü'nde açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek.

İHALEYE KATILMAK İSTEYENLERDEN 5 BİN TL TEMİNAT ALINACAK

İhale için KDV dahil 25 bin 400 TL muhammen bedel belirlenirken, ihaleye katılmak isteyenlerden 5 bin TL geçici teminat alınacak. İhaleye katılım şartnamesi, DHMİ Genel Müdürlüğü Pazarlama ve Ticaret Dairesi Başkanlığı ile Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürlüğü'nden KDV dahil 1.000 TL karşılığında temin edilebilecek. Başvuru yapacak adayların, ihale şartnamesinde belirtilen belgeleri eksiksiz şekilde hazırlayarak 8 Temmuz 2026 saat 12.30'a kadar DHMİ Isparta Süleyman Demirel Havalimanı Müdürlüğü evrak kayıt birimine teslim etmeleri gerekiyor. Belirtilen saatten sonra yapılan ya da posta yoluyla gönderilen başvurular kabul edilmeyecek.

Muhabir: AYŞEM SİCİM