Manavgat Belediyesi, Muharrem ayının manevi atmosferini vatandaşlarla paylaşmak amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda aşure ikramı programı düzenledi. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte vatandaşlara kazanlar dolusu aşure dağıtılırken, paylaşma ve dayanışma kültürünün önemine vurgu yapıldı. Programa Manavgat Belediye Başkanvekili Mehmet Çiçek'in yanı sıra Antalya milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YÜZLERCE VATANDAŞ BİR ARAYA GELDİ

Manavgat Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure ikramı programıyla yüzlerce vatandaşı Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya getirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte birlik, beraberlik ve paylaşma kültürünün önemine vurgu yapılırken, vatandaşlara kazanlar dolusu aşure ikram edildi. Manavgat Belediyesi tarafından organize edilen program, Muharrem ayının manevi atmosferini vatandaşlarla paylaşmak amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe Manavgat Belediye Başkanvekili Mehmet Çiçek'in yanı sıra Antalya Milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, CHP Manavgat Gençlik Kolları Başkanı Hasan Özer, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AŞURE İKRAMINDA BULUNDULAR

Program kapsamında Manavgat Belediye Başkanvekili Mehmet Çiçek ile CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, aşure kazanlarının başına geçerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Meydanda vatandaşlarla sohbet eden protokol üyeleri, Muharrem ayının manevi değerleri üzerine görüş alışverişinde bulundu ve vatandaşların talep ile önerilerini dinledi. Etkinlik boyunca uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, belediyenin gerçekleştirdiği organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirirken, aşure ikramı birlik ve dayanışmanın simgesi olarak değerlendirildi.

“MUHARREM AYININ BEREKETİNİ HEMŞEHRİLERİMİZLE PAYLAŞTIK”

Program sonrası açıklamalarda bulunan Manavgat Belediye Başkanvekili Mehmet Çiçek, Muharrem ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendiren önemli bir dönem olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediğimiz aşure ikramında, Muharrem ayının bereketini hemşehrilerimizle beraber paylaştık. Aşure ikramımıza katılan Antalya Milletvekillerimiz Cavit Arı ile Aliye Coşar'a, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar'a, CHP Manavgat Gençlik Kolları Başkanı Hasan Özer'e, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize ve kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Manavgat'ımızda birlik, beraberlik ve hoşgörünün daim olmasını diliyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ