Antalya’da dün etkili olan şiddetli yağış, 5 yıldızlı bir otelin bir bölümünde su baskınına neden oldu. Otel çalışanları suyu tahliye etmek için yoğun çaba harcarken, piyano çalan bir personelin Titanic filminden parçalar seslendirmeye devam etmesi dikkat çekti. O anlar, sosyal medyada hafızalara kazınan Titanic sahnesini akıllara getirdi.
ANTALYA’DA 5 YILDIZLI OTELİ SU BASTI
Antalya’da dün etkisini artıran kuvvetli sağanak yağış, kentte günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle 5 yıldızlı bir otelin bir bölümünü su basarken, çalışanlar biriken suyu tahliye etmek ve alanı temizlemek için harekete geçti. Otel içerisinde su baskınının yarattığı hareketlilik sürerken, yaşananlar arasında dikkat çeken olay gündeme geldi. Otelde piyano çalan bir çalışan, çevresindeki telaşa rağmen performansına ara vermedi.
TİTANİC FİLMİNİN MÜZİĞİNİ ÇALDI
Otel çalışanlarının su tahliyesi ve temizlik çalışmaları devam ederken piyanonun başındaki personel, misafirlerin isteği üzerine Titanic filminden parçalar seslendirdi. Piyanistin repertuvarında Game of Thrones dizisinin müziği de yer aldı.

GÖRÜNTÜLER TİTANİC SAHNESİNİ HATIRLATTI
Piyanistin, oteldeki hareketliliğe rağmen müziği bırakmaması, Titanic filminde gemi batarken çalmayı sürdüren müzisyenleri akıllara getirdi.
OTELDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Yağışın ardından otelin su basan bölümünde tahliye ve temizlik çalışmalarının yürütüldüğü, çalışanların daha sonra işlerine döndüğü öğrenildi.





