Alman piyanist ve besteci Levi Schechtmann, dünya turnesi kapsamında Türkiye'deki ilk performansı için Antalya'da sahne aldı. Klasik müziği modern elektronik altyapılarla harmanlayan sanatçı, izleyicilere farklı bir müzik deneyimi sundu.

KLASİK MÜZİK VE MODERN RİTİMLER BULUŞTU

Serik'in Belek turizm merkezindeki bir otelde düzenlenen konser, yoğun ilgi gördü. Salonun tamamen dolduğu gecede Schechtmann, klasik müzik repertuvarından eserleri kendine özgü tarzıyla yorumladı. Piyanonun klasik tınılarını hip-hop ve house ritimleriyle birleştiren sanatçı, elektronik müzik altyapılarının da eşlik ettiği performansıyla dikkat çekti. Enerjik sahne şovu, gece boyunca izleyicilerden ilgi gördü.

"KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSETTİM"

Performansının ardından açıklamalarda bulunan Levi Schechtmann, Türkiye'deki ilk sahnesinin Belek'te gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Antalya'daki performansın kendisi açısından özel bir anlam taşıdığını belirten Schechtmann, Türkiye'de sahneye çıkmanın heyecanını yaşadığını ve Belek'te kendisini evinde gibi hissettiğini ifade etti.

İSTANBUL KONSERİ 28 KASIM'DA

Levi Schechtmann, Antalya'daki özel performansının ardından Türkiye'deki ilk resmi konserini İstanbul'da verecek. Sanatçının İstanbul konseri 28 Kasım'da gerçekleştirilecek. Schechtmann'ın klasik müzik ile çağdaş ritimleri bir araya getiren sahne anlayışını bu konserde de izleyiciyle buluşturması bekleniyor.

Kaynak: DHA