Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) ile Afro-Antalya Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, 400 kişilik katılımla gerçekleştirildi.
AKADEMİ, İŞ DÜNYASI VE ÖĞRENCİLER AYNI SOFRADA
Akdeniz Üniversite Çallı Yerleşkesi’nde düzenlenen iftar programı yaklaşık 400 kişi katıldı. Programda akademisyenler, öğrenciler, mezunlar ve iş dünyası temsilcileri bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu paylaştı.

GENİŞ KATILIM DİKKAT ÇEKTİ
Ev sahipliğini SBMYO Müdürü Prof. Dr. Orhan Özçatalbaş’ın yaptığı programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cengiz Toker, Rektör Danışmanı Cemil Tonbul, dekanlar, daire başkanları, öğretim elemanları ile ASKON Antalya Şube Başkanı Onur Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İŞ BİRLİĞİ VURGUSU ÖNE ÇIKTI
ASKON’un katkılarıyla Afro-Antalya Öğrenci Topluluğu ile ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyonda, eğitim ile iş dünyası arasındaki iş birliğinin artırılması gerektiği vurgulandı. Programda nitelikli eğitim, istihdam ve ortak gelecek mesajları öne çıktı. Mezunlar, öğrenciler, aileler ve üniversite personelinin bir araya geldiği iftar programı, sektör-üniversite iş birliğinin önemine dikkat çekilen mesajlarla sona erdi.




