Antalya'nın Aksu ilçesi, bayram tatilinin ilk gününde feci bir trafik kazasına sahne oldu. Saat 18.30 sıralarında Karaöz Mahallesi mevkii Antalya-Isparta yolu üzerinde meydana gelen kazada, bayram ziyareti için yola çıkan iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlardan biri şarampole yuvarlanarak takla attı.

ARAÇ BOŞ ARAZİYE UÇTU

Edinilen bilgiye göre, Mehmet K. idaresindeki 07 CDV 610 plakalı otomobil ile Mehmet Ü. kontrolündeki 34 FR 9580 plakalı araç, Karaöz Mahallesi çıkışında henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Mehmet Ü. yönetimindeki otomobil, savrularak yol kenarındaki boş araziye uçtu ve ters döndü. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

ARALARINDA ÇOCUKLAR DA VAR

Ters dönen araçta mahsur kalan 4 kişi, çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla otomobilden çıkarıldı. Kazada 07 CDV 610 plakalı araçta bulunan sürücü Mehmet K., Songül K. ve Habibe Ç. ile diğer araçta bulunan aynı aileden sürücü Mehmet Ü., Hilal Ü., 12 yaşındaki Beren D. Ü. ve 9 yaşındaki Aslan Ü. yaralandı.

Olay yerinde sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan 7 yaralı, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri, ulaşımda aksamalara neden olan kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: İHA