Antalyaspor Kulüp Başkanı Mustafa Ergün bir süre önce taraftar grupları ile bir araya gelerek “30 bin koltuk” kampanyasını başlattı. Kulübün mali yapısını güçlendirmek amacıyla başlatılan destek kampanyasına iş dünyasından katkılar gelmeye devam ediyor.
TOPLAM DESTEK 6 MİLYON TL'YE ULAŞTI
Daha önce Antalyaspor’un eski asbaşkanlarından Berkay Bahar ve Levent Ördek, kampanyaya 50’şer koltuk karşılığında kişi başı 2 milyon 500 bin TL olmak üzere toplam 5 milyon TL destek vermişti. Son olarak kulübün önceki dönem asbaşkanlarından Mehmet Bora da 20 koltuk karşılığında 1 milyon TL bağış yaparak kampanyaya katıldı. Böylece üç iş insanının kampanyaya sağladığı toplam destek 6 milyon TL’ye ulaştı.

HEDEF 30 BİN KOLTUK
Antalyaspor Kulübü, kampanyaya destek veren isimlere sosyal medya hesapları üzerinden teşekkür mesajları yayımladı. Paylaşımlarda Berkay Bahar ve Bahar Hindi Entegre, Levent Ördek ve Galaksi Filo ile Mehmet Bora ve Bora Grup’a kulübe verdikleri katkılar nedeniyle teşekkür edilirken, "Hedef 30 Bin Koltuk" çağrısı bir kez daha yinelendi.





