Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın danışmanı Levent Arkan’ın trafikte saldırıya uğradığı olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. Olay, 16 Aralık günü saat 09.30 sıralarında Menteşe ilçesi Orhaniye Mahallesi İsmet Çatak Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki Levent Arkan’ın otomobilinin önüne motosikletle geçen sürücü ve arkasındaki yolcu, herhangi bir çarpma olmamasına rağmen yere düştü. Yerden kalkan iki kişi Arkan’ı darbettikten sonra motosiklete binerek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Burnunun kırıldığı belirlenen Arkan, hastanede ameliyat edildi ve tedavisinin ardından taburcu oldu.

BODRUM'DA YAKALANDI

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin plakasız motosikleti Hacışerifağa Sokak’ta bırakıp otomobille kaçtığını tespit etti. Yapılan çalışmalar sonucunda S.C.E. ve C.T.Ş. Ortaca’da, olayla bağlantılı olduğu belirlenen S.T. ve İ.K. ise Bodrum’da yakalandı. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramada 1 milyon lira ele geçirilirken, çok sayıda sabıka kaydı bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

Levent Arkan (2)

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, şüphelilerin kısa sürede yakalanmasında emeği geçen savcılık ve kolluk kuvvetlerine teşekkür etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Levent Arkan (3)

Kaynak: DHA