Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkan Yardımcısı Aycan Yılmaz, İlçe Başkanı Demet Gündüz’e övgü dolu sözlerle sosyal medya hesabından destek mesajı yayınladı. CHP'de kökleriyle bağını diri tutmanın önemine vurgu yapan Yılmaz, “Geldik, zaten buradaydık” ifadelerini kullandı.
“KİMSEYİ KÜSTÜRMEYECEĞİZ”
Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi’mizin kökleriyle bağını her daim diri tutanlar olarak, ‘Geldik, zaten buradaydık’ dedik ve yeniden kendimizi hatırlattık. Her süreçte dilimize özen gösterdik çünkü siyaset, istesek de istemesek de insan unsurunun belirleyici olduğu bir süreçtir. Bu yolda kırılan gönülleri onaracak, gidenleri geri kazanacak, kimseyi küstürmeyeceğiz.”
YIPRATMA KAMPANYALARINA KARŞI GÜNDÜZ’E DESTEK
Başkan Demet Gündüz'e aile içi destek mesajı veren Yılmaz, partideki kadın temsiline dikkat çekerek, “Tek kadın ilçe başkanını konuşacağız. Tüm yıpratma kampanyalarına rağmen dimdik duran iradeyi konuşacağız” dedi. Yılmaz, Başkan Gündüz’e yönelik eleştiriler karşısında dayanışma mesajı vermeyi de ihmal etmedi.
SEÇİM ÖNCESİ İŞÇİ ALIMLARINA DİKKAT ÇEKTİ
Yılmaz açıklamasında ayrıca, Konyaaltı İlçe Kongresi’nde elde edilen başarıya vurgu yaparak, “Her seçim öncesi yüzlerce işçi alımının konuşulduğu bir atmosferde, sürecin tam tersi olmasına rağmen emeğin ve inancın kazandığı seçimi konuşacağız. Konyaaltı 7. Kongresi’nde yazılan tarihi başarıyı konuşacağız. Bizim tek amaç ve gayemiz, Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımaktır. Bu şiarla, daha güçlü ve kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Konyaaltı’nda istikrarı, Genel Başkanımızın politikaları çerçevesinde sürdüreceğiz. Yolumuz açıktır, hedefimiz nettir” ifadelerini kullandı.