CHP'de kurultay davasının ardından yaşanan yönetim krizi Kurban Bayramı'nda da kendisini gösterdi. Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Merkezi'nde "Halkla Bayramlaşma" programında partililerle bir araya gelirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise Ankara Güvenpark'ta düzenlenen ayrı bir programda vatandaşlara seslendi. Parti içindeki ayrışmanın görünür hale geldiği günde gözler Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Muhittin Böcek'e çevrildi.
CHP'DE İKİ AYRI BAYRAMLAŞMA
Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Merkezi'ndeki programı ile Özgür Özel'in Güvenpark'taki buluşması aynı saatte gerçekleştirildi. Sosyal medyada çok sayıda CHP milletvekili, belediye başkanı ve parti yöneticisi iki programdan birine destek veren paylaşımlar yaptı.

BÖCEK PAYLAŞIM YAPMADI
Son dönemde hakkında yürütülen soruşturmalar nedeniyle tutuklanan ve ardından bazı dosyalarda etkin pişmanlık kapsamında ifade verdiği iddialarıyla gündeme gelen Muhittin Böcek ise bayramlaşma programlarının hiçbirine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapmadı. Böcek'in ne Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel merkezdeki programına ne de Özgür Özel'in Güvenpark'taki bayramlaşmasına ilişkin herhangi bir mesaj yayımlamaması dikkat çekti.

SESSİZLİK KULİSLERİN GÜNDEMİNDE
CHP'de tarafların netleşmeye başladığı bir dönemde Böcek'in sessiz kalması parti kulislerinde farklı yorumlara neden oldu. Antalya siyasetinin en etkili CHP'li isimlerinden biri olan Böcek'in, parti içindeki yeni dengelere ilişkin nasıl bir pozisyon alacağı merak konusu olmaya devam ediyor.





