Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde bulunan Tapu Müdürlüğünde 26 Haziran 2026 tarihinde yaşanan sahtecilik girişimi, görevli personelin dikkatli ve titiz çalışması sayesinde engellendi. Yapılan incelemeler sonucunda girişimin ortaya çıkarılmasıyla birlikte ilgili kişiler emniyet güçlerine teslim edildi.

DİKKATLİ ÇALIŞMAYLA SAHTECİLİK ORTAYA ÇIKARILDI

Döşemealtı Tapu Müdürlüğü'nde görev yapan Tapu Müdürü İsmail Kocaoğlu, Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Ahmet Şık ve Tekniker Yusuf Güven, 26 Haziran’da gerçekleştirilmeye çalışılan sahtecilik girişimini yürüttükleri titiz kontrollerle tespit etti.

Personelin yaptığı çalışmalar sonucunda suçluların emniyet güçlerine teslim edilmesi sağlandı. Olayın ardından görevli personelin gösterdiği dikkat ve sorumluluk takdir topladı.

BAŞARI BELGELERİ KAYMAKAM ÇAKICI TARAFINDAN VERİLDİ

Sahtecilik girişiminin önlenmesindeki çalışmaları nedeniyle Tapu Müdürü İsmail Kocaoğlu, Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Ahmet Şık ve Tekniker Yusuf Güven, Döşemealtı Kaymakamı Ünal Çakıcı tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Ödüllendirme ile ilgili açıklama, Tapu ve Kadastro VI. (Antalya) Bölge Müdürlüğü'nün resmi sosyal medya hesabından yapıldı.

TAPU PERSONELİNİN DİKKATLİ ÇALIŞMASI TAKDİR EDİLDİ

Tapu ve Kadastro VI. (Antalya) Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sahtecilik girişimini dikkatli ve titiz çalışmalarıyla ortaya çıkaran personele teşekkür edilerek başarılarının devamı dilendi. Görevli personelin çalışması, tapu işlemlerinde güvenliğin önemini bir kez gözler önüne serdi.

Muhabir: Tahsin CAN ÖNALP