Nesine 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Eskişehirspor, 12 Ekim Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor’a konuk olacak. Maçın hakemleri TFF tarafından açıklandı. Karşılaşmanın hakemi, Antalya Bölgesi Klasman hakemlerinden Hakan Yurtseven olacak.

TECRÜBELİ HAKEM EKİBİ

Yurtseven, genelde 2. Lig maçlarında görev yapan tecrübeli bir hakem olarak dikkat çekiyor. Yardımcı hakemlik görevini ise Baran Can Durmuş ve Mustafa Pelit üstlenecek. Ayrıca, maçta dördüncü hakem olarak Mustafa Gökhan Keskin görev yapacak.

TARAFTAR DESTEĞİ SINIRLI OLACAK

Bu önemli karşılaşma, ev sahibi takım taraftarlarının cezalı olması nedeniyle seyircisiz oynanacak. Ancak, deplasman tribününde 50 Eskişehirspor taraftarı yer alacak ve takımlarına destek verecek.

GÖZLEMCİLER VE MÜSABAKA TEMSİLCİLERİ

Maçın gözlemciliğini Gürcan Temizel yapacak. Müsabaka temsilcisi olarak ise Fatih Mezarcı ve Ünal Arslan görev alacak. Bu zorlu karşılaşmada hakem ve gözlemci ekibi, maçın adil bir şekilde yönetilmesi için önemli bir rol üstlenecek.

12 EKİM’DE ZORLU 90 DAKİKA

Eskişehirspor için kritik bir mücadele olacak olan Ayvalıkgücü Belediyespor deplasman maçında, hakem Hakan Yurtseven ve yardımcıları, karşılaşmanın sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için görevlerini yerine getirecek. Saat 16.00’da başlayacak olan bu zorlu maç, 3. Lig’in en önemli karşılaşmalarından biri olarak takip edilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ