AK Parti’ye katılmasıyla gündeme gelen Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemekte muhtarları ve eşlerini ağırladı. Şükrü Ercan Çamlık Park Balık Restoranda gerçekleştirilen organizasyonda kadınlar ve erkeklerin ayrı masalarda oturması dikkat çekti.

CHP’DEN AK PARTİ’YE 3 BELEDİYE GEÇTİ

Antalya siyasetinde CHP’den AK Parti’ye geçişler gündemdeki yerini koruyor. Daha önce Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ile Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul CHP’den AK Parti’ye geçmişti. Son olarak Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk de CHP’den istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Siyasi parti değişikliklerinin tartışıldığı bu süreçte Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün Muhtarlar Günü kapsamında düzenlediği yemek organizasyonu da farklı bir yönüyle gündeme geldi.

Halil Öztürk Muhtarlar Yemek3

MUHTARLAR VE EŞLERİ AYRI MASALARDA AĞIRLANDI

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla eşi Meltem Öztürk ve Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Şefik Cambolat ile birlikte ilçedeki muhtarları ve eşlerini Şükrü Ercan Çamlık Park Balık Restoranı’nda ağırladı. Organizasyonda kadınların ve erkeklerin ayrı masalarda oturması, başka bir ifadeyle haremlik selamlık oturma düzeninin tercih edilmesi dikkat çekti. Muhtarların eşleriyle birlikte davet edildiği yemekte uygulanan bu düzen, etkinliğin öne çıkan ayrıntılarından biri oldu.

Halil Öztürk Muhtarlar Yemek

“MUHTARLARIMIZ YEREL YÖNETİMLERİN EN KIYMETLİ PAYDAŞLARI”

Başkan Halil Öztürk, Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada muhtarların yerel yönetimlerde üstlendiği role dikkat çekti. Mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması, vatandaşlarla güçlü bağ kurulması ve belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması konusunda muhtarların önemli görevler üstlendiğini belirten Öztürk, tüm muhtarların gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Öztürk, mesajında muhtarların mahallelerine hizmet etmek için gösterdikleri özveriye vurgu yaptı.

Muhabir: Engin Korkmaz