Antalya’da 5 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleştirilen rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonucu tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya üzerinden yeni bir mesaj yayınladı. Başkan Böcek, kendisi hakkında kesinleşen bir hüküm olmadığı halde cezaevinde tutuklu bunduğunu belirterek, adalete olan inancının hala devam ettiğini vurguladı.
“32 YILIM BU KENTE EMEK VEREREK GEÇTİ”
Antalya’ya 32 yıldır hizmet ettiğini ve vatandaşlar için çalışmaya da devam edeceğini belirten Böcek, “Ben Muhittin; bildiğiniz, tanıdığınız Muhittin. Dün nasılsam bugün de öyleyim. Hala sizin bildiğiniz, güvendiğiniz o insanım. Hep de böyle kalacağım. 32 yılım bu kente emek vererek geçti. Kalan tüm yıllarım da Antalya’ma hizmet yolunda fedadır. Çünkü Antalya bilir: benim yerim halkımın yanıdır. Hayatım boyunca her görüşten düşünceye saygı duydum. Kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, Antalya’mın geleceği ve hemşehrilerimin refahı için çalıştım” dedi.

“İNANCIM TAM”
Serbest kalacağına ve Antalya’da tekrar vatandaşlarla yan yana olacağına olan inancının tam olduğunu ifade eden Böcek, “Bugün ise hakkımda kesinleşmiş bir hüküm olmaksızın, altı aydır özgürlüğümden ve hemşehrilerime hizmet etmekten mahrum bırakılmış durumdayım. Ama yeniden Antalya’mın sokaklarında, insanlarıyla yan yana olacağım günlere olan inancımla yaşıyorum. Şehrimden ve taşıdığım değerlerden hiç vazgeçmeden, Herkesin Başkanı olmaya devam edeceğim” diye konuştu.
Ben Muhittin; bildiğiniz, tanıdığınız Muhittin. Dün nasılsam bugün de öyleyim. Hala sizin bildiğiniz, güvendiğiniz o insanım. Hep de böyle kalacağım.
— Muhittin Böcek (@BocekMuhittin) January 10, 2026
32 yılım bu kente emek vererek geçti. Kalan tüm yıllarım da Antalya’ma hizmet yolunda fedadır. Çünkü Antalya bilir: benim yerim… pic.twitter.com/mI1hYIuxlZ





