Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Yusuf Hacısüleyman'ı makamında ziyaret etti. Görüşmede Kemer'in eğitim, turizm, ekonomi ve yerel yönetim alanındaki çalışmaları ele alınırken, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

ÜCRETSİZ KIRTASİYE DESTEĞİ TANITILDI

Ziyarette Başkan Topaloğlu, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde öğrencilere ücretsiz dağıtılacak kırtasiye malzemelerini ATSO Başkanı Hacısüleyman'a tanıttı. Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirten Topaloğlu, belediye olarak her yıl binlerce öğrencinin kırtasiye ihtiyacını karşıladıklarını ifade etti.

TURİZM VE EKONOMİ İÇİN ORTAK ÇALIŞMA VURGUSU

Başkan Topaloğlu, Kemer'in turizmdeki güçlü konumunu korumak ve daha ileriye taşımak amacıyla kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasıyla iş birliği içinde çalışmalar yürüttüklerini söyledi. İlçenin ekonomik gelişimini destekleyecek projelere öncelik verdiklerini aktaran Topaloğlu, yerel yönetim anlayışlarının vatandaş odaklı hizmet ve ortak akıl temelinde şekillendiğini dile getirdi.

İŞ BİRLİĞİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

ATSO Başkanı Yusuf Hacısüleyman ise Kemer Belediyesi'nin eğitimden turizme, ekonomiden sosyal belediyeciliğe kadar farklı alanlarda gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ettiklerini belirtti. Kamu ile iş dünyası arasındaki güçlü iş birliğinin ilçenin gelişimine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Hacısüleyman, ortak projelerin Kemer'in geleceği açısından değer taşıdığını ifade etti.

Kaynak: BÜLTEN