Süper Lig’e güzel bir başlangıç yapan Antalyaspor, ilerleyen haftalarda ritmini kaybetti. Bir ara puan cetvelinde 4. Sıraya kadar yükselen kırmızı-beyazlı ekip, oynadığı son 2 maçta kalesinde 8 gol gördü. Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran ve Erol Bulut ile yeni bir sayfa açan Antalyaspor, Süper Lig’in 10. haftasında evinde Başakşehir’i ağırlayacak. Akdeniz temsilcisinin taraftar grubu ise maç öncesi önemli bir çağrıda bulundu.

“OMUZ OMUZA TRİBÜN YAPMAYA DAVET”

Antalyaspor’un taraftar grubu 07 Gençlik, 26 Ekim 2025 Pazar günü oynanacak olan Başakşehir maçı öncesi kentte yaşayan vatandaşlara seslendi. Taraftar grubu yaptığı çağrıda Antalyaspor tribünlerinin tekrardan eski gibi dolması gerektiğini ve bunun için vatandaşların üstüne düşen görevi yapması gerektiğini vurguladı. Yapılan çağrıda, “Tribün yapmayı özlediğinizi düşünüyoruz. Geçmişte olduğu gibi tekrardan hepinizi Kuzey Kale arkasında omuz omuza tribün yapmaya davet ediyoruz. Var mısınız?” denildi.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Antalyaspor’un son yıllarda yaşadığı en büyük sorunlardan biri de tribünler oldu. Kırmızı-beyazlı ekibin her iç saha maçında tribünlerinin boş kalması hem oyuncuların moralini düşüyordu hem de rakip takıma deplasman korkusunun aşılanmasına engel oluyordu. Yönetim bunu aşmak için maç bileti fiyatlarını düşürse de sorun devam etti. "İyi sonuçlar alınmadığı için tribünler dolmuyor" dendi fakat iyi sonuçlar alınırken de stat dolmadı. Yönetim tribünlerin dolması için yeni projeler üretmeye çalışıyor.

Antalyaspor Boş Stat (2)

Muhabir: Tahsin CAN ÖNALP