Rus hava yolu şirketi Aeroflot firmasına ait uçak, Rusya Federasyonu'nun Nizhny Novgorod kentinden güneşli Antalya kenti için havalandı. Ancak kalkıştan kısa süre sonra uçaktaki tuvaletler aniden çalışmayı durdurdu. Bu teknik aksaklık üzerine uçuş ekibi rota değiştirmek zorunda kaldı.
ALTERNATİF HAVALİMANINA İNİŞ YAPILDI
Tuvalet arızası sebebiyle uçağın pilotları geri dönme kararı aldı. Airbus A320 tipi uçak, Türkiye'ye ulaşamayarak Mineralnye Vody şehrine iniş yapmak zorunda kaldı. Yaşanan bu beklenmedik durum yolcular arasında şaşkınlığa yol açtı.

TATİL BÖLGESİNE GECİKMELİ ULAŞTILAR
Uçakta bulunan 155 yolcu, ikame uçuş ile ancak 8 saat sonra tatil bölgesine ulaşabildi. Yolcular yaşanan rötar nedeniyle mağduriyet yaşarken, şirket yetkilileri konuyla ilgili inceleme başlattı.





