23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Antalya'da da coşkuyla kutlanacak. Kentin simge noktalarından biri olan Antalya Cam Piramit çevresinde düzenlenecek etkinlik kapsamında, tüm çocuklara ücretsiz uçurtma dağıtımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamada, 23 Nisan günü Cam Piramit alanında bir araya gelecek çocuklar, kendilerine hediye edilecek uçurtmalarla gökyüzünü renklendirecek. Organizasyon yetkilileri, her yaştan çocuğun katılımına açık olan etkinlikte binlerce uçurtmanın aynı anda havalanmasının hedeflendiğini belirtti.
AİLELERDE DAVETLİ
Yarın Cam Pimamit Kral Yolu’nda gerçekleştirilecek uçurtma etkinliğinde çocuklara uçurtmalar ücretsiz dağıtılacak. Sadece çocuklara değil, ailelere de hitap eden etkinlikte piknik alanları, oyun parkurları ve çeşitli sahne gösterilerinin yer alması bekleniyor. Özellikle bahar havasının da etkisiyle, etkinliğin yoğun katılım görmesi öngörülüyor.

23 NİSAN’A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bu özel günde gerçekleştirilecek etkinlik, hem eğlenceyi hem de bayram ruhunu bir araya getirmeyi amaçlıyor. Uçurtma dağıtımıyla çocukların özgürce eğlenmesi ve açık havada vakit geçirmesi teşvik edilecek. Organizasyon alanında Türk bayrakları, balonlar ve rengârenk uçurtmalarla görsel bir şölen oluşturulması planlanıyor. Geçmiş yıllarda da benzer etkinliklere ev sahipliği yapan Cam Piramit’in bu yılki kutlamalarda yine dikkat çekici görüntülere sahne olması bekleniyor.



