Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan Aksu Melek Mustafa Hamursuz Anaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Okul Müdürü Çiğdem Akdemir günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Akdemir, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilen en özel bayramlardan biri olduğunu belirterek tüm öğrencilerin bayramını kutladı.
ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Kutlama programında anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler büyük beğeni topladı. Uzay sınıfı öğrencileri “Hayat Bayram Olsa” ve “Atam” şarkılarıyla sahne alırken, Minik Kalpler sınıfı “Zeybek”, Okyanus sınıfı “Roman Dansı, Fikirler Ölmez” gösterisi sundu. Çiçekler ve Uğur Böcekleri sınıflarının farklı grupları ise “100. Yıl”, “Toca Toca”, “Mavi Boncuk” ve “Tebessüm” gibi gösterilerle izleyenlerden alkış aldı. Program, kulüp sınıflarının koro performansıyla sona erdi.

HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRENCİLER UNUTULMADI
Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ertuğrul Gün’ün haberine göre; programın sunuculuğunu üstlenen öğretmen Çiğdem Solmaz ise Kahramanmaraş’ta yaşanan okul saldırısında hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerin isimlerini okuduğu sırada duygusal anlar yaşadı. Solmaz’ın o anları velilere de duygu dolu anlar yaşattı. Veliler ve öğretmenler çocukların bayram coşkusunu uzun süre alkışladı.






