Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Altındağ Mahallesi Güllük Caddesi’nde trafik güvenliği için alınan önlemler yetersiz kaldı. Daha önce sık sık kazalarla gündeme gelen bölgede yerleştirilen dubalara rağmen sürücüler kuralları ihlal etmeye devam ediyor. Son olarak yaşanan kaza, tehlikenin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

DUBALAR KAZALARI ÖNLEYEMEDİ

Geçtiğimiz yaz aylarında artan kazaların ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Güllük Caddesi’nde trafik düzenini sağlamak amacıyla dubalar yerleştirdi. Ancak sürücülerin bu önlemleri dikkate almaması kazaların önüne geçemedi.

TAKSİ İLE DOLMUŞ ÇARPIŞTI

Cuma günü meydana gelen kazada, Güllük kavşağından gelen bir taksi sürücüsü dubaları aşarak sol şeride geçmek istedi. Aynı yönde ilerleyen ticari dolmuşla çarpışan taksi, bölgede yeniden panik yarattı.
Kazanın yaşandığı anlarda bir motosikletli kuryenin dubaların arasından geçerek yön değiştirdiği görüldü. Gün boyunca birçok motosiklet sürücüsünün aynı ihlali sürdürmesi dikkat çekti.

Muhabir: VİLDAN ÖZKAN