Antalya’dan kutsal topraklara hac vazifesi için gidecek olan hacı adayları, dün Antalya İl Müftü Yardımcıları Talat Özmet ve Şeyda Emine Yılmaz tarafından kutsal topraklara uğurlandı. Özmet, hacı adayları ve onları uğurlamaya gelen kalabalıkla birlikte dua okudu.

MEDİNE’YE ULAŞTILAR

Diyanet İşleri Başkanlığı 2025 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında hac görevini yerine getirmek üzere Türkiye’den yola çıkan ilk hacı kafileleri, Medine'ye ulaştı. Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülen organizasyon çerçevesinde Antalya’dan Medine’ye giden hacı adaylarını Antalya Havalimanı’na yoğun kalabalık uğurladı. İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet, kutsal topraklara giden hacı adayları için dua okudu.

"SİZİNLE BİRLİKTEYİZ"

İl Müftü Yardımcısı Talat Özmet, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak evlerinize dönünceye kadar yanınızdayız. Allah, bu mübarek yolculukta sizlere kolaylıklar ihsan eylesin. Rabbimiz şimdiden haccınızı mebrur, amellerinizi makbul eylesin. Hayırla gidip, hayırla dönmeyi nasip ve müyesser eylesin” dedi. Hacı adaylarına hac vazifeleri boyunca Antalya İl Müftülüğü'nden görevlilerde eşlik edecek.

Muhabir: BÜLENT ÖNER