Antalya’daki iki önemli meslek örgütü, hafta sonu yapılacak genel kurul ve seçimlerle yeni dönem yönetimlerini belirleyecek. Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şubesi ile Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nde seçimler tek adaylı listelerle gerçekleşecek.
JMO’DA GENEL KURUL CUMARTESİ, SEÇİM PAZAR
JMO Antalya Şubesi’nin genel kurulu cumartesi günü saat 10.30’da yapılacak. Seçim ise pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında oda binasında gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Mustafa Karancı, seçimlere tek aday olarak giriyor.
Yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor:
Mustafa Karancı, Dr. Fatih Uçar, Murat Güler, Hakan Özdemir, Yılmaz Altın, Recep Şahin, Reşat Kaynak.

HKMO’DA DA TEK ADAYLI SEÇİM
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin genel kurulu cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak. Seçimler ise pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında yine oda binasında gerçekleştirilecek. Mevcut Şube Başkanı Serter Kocababa da seçimlere tek aday olarak katılıyor.
HKMO yönetim kurulu adayları ise şöyle:
Serter Kocababa, Cihangir Güç, Sezin Kamalak, Tahsin Özcan, Alper Özgür, Mehmet Doğan, Güneş Kavak.
ANTALYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
JMO Şube Başkanı Mustafa Karancı, seçimeler ilişkin yaptığı açıklamada, yeni dönemde de kamu yararı için çalışacaklarını söyledi. HKMO Şube Başkanı ve başkana adayı Serter Kocababa da Antalya için yapılacak çok işin olduğunu, yeni dönemde çalışmalara aralıksız devam edeceklerini ifade etti.




