Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Özdemir, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile birlikte Antalya-Cengiz Toytunç-Kazım Karabekir caddelerinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanvekili Özdemir, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesi iş birliği ile başlatılan çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirterek, “Yenilenen yolumuzun vatandaşlara hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BÜŞRA ÖZDEMİR VE SANİYE CARAN BİR ARADA

Korkuteli ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen çalışmaları yerinde görmek için ilçeyi ziyaret eden Başkanvekili Büşra Özdemir’in ilk durağı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Korkuteli İlçe Başkanlığı oldu. Başkanvekili Özdemir, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile birlikte CHP Korkuteli İlçe Başkanlığına seçilen Mutlu Kardıçlı ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Özdemir, Kardıçlı ve yönetimine başarılar diledi.

Büşra Özdemir Saniye Caran Korkuteli

SÖKÜLEN PARKE TAŞLARI YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEK

Başkanvekili Özdemir, daha sonra Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile birlikte Korkuteli’nde ulaşımı daha modern ve güvenli hale getirmek için Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediyesi işbirliğiyle yürütülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanvekili Özdemir, daha önce Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile yaptıkları görüşmelerde bölgede yol ihtiyacının tespit edildiğini belirtti.

KONFOR VE GÜVEN OLACAK

Başkanvekili Büşra Özdemir “Bu yol uzun süredir gündemde olan bir yolumuzdu. Çalışmalar öncesinde cadde üzerindeki parke taşları söküldü. Bu taşları mezarlık gibi alanlarda yeniden değerlendirerek boşa gitmesini engelledik. Antalya, Cengiz Toytunç ve Kazım Karabekir caddelerini kapsayan bu alanda sıcak asfalt serimine başladık. Muhittin Başkanımızın bıraktığı yerden hız kesmeden yolumuza devam ediyoruz. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, Büyükşehir Meclisimizin de onayıyla yan yollarımızda düzenleme yaparak Korkutelili hemşehrilerimize daha konforlu ve güvenli ulaşım imkânı sunmayı planlıyoruz. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyor, yeni yolun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

"DAYANIŞMANIN GÜZEL ÖRNEĞİ"

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ise, Büyükşehir Belediyesi ile yapılan iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek “Büşra Başkanımızın da ifade ettiği gibi, burada yürütülen çalışma aslında dayanışmanın ve yardımlaşmanın güzel bir örneği. Birlikte hareket edildiğinde işlerin çok daha kısa sürede ve verimli şekilde tamamlanabileceğini gösteriyor. Bizim sahadaki ekiplerden özellikle istediğimiz, parke taşlarının dikkatli bir şekilde kaldırılmasıydı. Çünkü bu taşları mezarlıklarda ve ara yollarda yeniden değerlendiriyoruz. El ve güç birliğiyle Muhittin Başkanımızın ‘Korkuteli’ne sevdamız var, yapacak gücümüz var’ sözleri doğrultusunda, Büşra Başkanımızın da desteğiyle bu yolu ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN