Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 23’üncü haftasında deplasmanda Hakkarigücü ile karşılaşan 1207 Antalyaspor, maçın ardından olumsuz hava koşulları nedeniyle bölgede mahsur kaldı. Karşılaşmada sahadan 7-1 mağlup ayrılan Antalya temsilcisi, dönüş yolunda çığ ve yoğun kar yağışı engeline takıldı.
SAHADA HEZİMET
Hakkari’de Merzan Futbol Sahası’nda oynanan mücadelede ev sahibi ekip maça hızlı başladı. Elizabeth Owusuaa’nın 3, 10 ve 20’nci dakikalarda attığı gollerle skor kısa sürede 3-0’a geldi. İlk yarının 35’inci dakikasında Elizabeth Oppong’un golüyle fark 4’e çıktı. İlk yarıyı önde tamamlayan Hakkarigücü, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Owusuaa’nın 52 ve 58’inci dakikalarda attığı gollerle skor 6-0 oldu. 1207 Antalyaspor’un tek golü 61’inci dakikada Naima Lamari’den gelirken, maçın uzatma dakikalarında Çimen Erdin’in penaltı golüyle karşılaşma 7-1 sona erdi.
ANTALYASPOR KAFİLESİ MAHSUR KALDI
Maçın ardından Antalya ekibi dönüş yolunda zor anlar yaşadı. Kulüpten yapılan açıklamada, Hakkari’den Van Havalimanı’na gidiş sırasında çığ düşmesi ve yoğun kar yağışı nedeniyle yolun ulaşıma kapandığı belirtildi. Açıklamada, yolun pazar akşamı ya da pazartesi gününe kadar kapalı kalmasının beklendiği, bu nedenle takımın dönüş planının değiştirildiği ifade edildi.
“ASIL MÜCADELE SAHA DIŞINDA”
Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ertuğrul Gün'ün haberine göre; Kulüp Başkanı Süleyman Türk ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mahsur kaldık desek doğrudur. Asıl mücadele saha dışında” ifadelerini kullandı.






