Akdeniz ekibi Trendyol Süper Lig’in 24’üncü haftasında sahasında ligde zirveyi hedefleyen Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlı camia, oynanacak kritik karşılaşması öncesinde tek yürek olmaya hazırlanıyor. Maç öncesinde Cumhuriyet Meydanı’ndan stada kadar kortej düzenlenecek. 07 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Serdar Atan, tüm Antalyalıları korteje davet etti.
ANTALYASPOR TARAFTARI TEK YÜREK OLUYOR
Kortej, 1 Mart Pazar günü saat 17.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, burada toplanarak Corendon Airlines Park’a kadar yürüyüş gerçekleştirecek. Taraftar gruplarının öncülüğünde organize edilen “Büyük Antalyaspor Korteji” ile hem takıma moral verilmesi hem de şehirde birlik ve beraberlik mesajı verilmesi hedefleniyor.
ATAN: “HERKESİ AMA HERKESİ BU KORTEJE BEKLİYORUZ”
07 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Serdar Atan, tüm Antalyalıları korteje davet ederek, “Herkesi ama herkesi bu korteje bekliyoruz. Eski özlenen günlere geri dönüyoruz. Bu kortej için henüz izin almadık, vermezlerse de yürüyeceğiz. Gerekirse ben tek başıma yürüyeceğim. Şimdi bir olma zamanı. Bu şehir eski günlerine yeniden dönecek.” dedi.

FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Öte yandan kırmızı-beyazlı ekip, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik heyet yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada futbolcuların hırslı ve istekli görüntüsü dikkat çekti. Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin ise kulübün içinde bulunduğu ekonomik tabloya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
“10-15 KİŞİNİN ÖDEYEBİLECEĞİ RAKAMLAR DEĞİL”
Perçin, kulübün bu ay 50 milyon TL ödeme yapması gerektiğini belirterek, “Yönetim kurulu olarak ne yapabiliriz onu düşünüyoruz. Antalyaspor’un masasında bulunan rakamlar küçük rakamlar değil. 10-15 kişinin ödeyebileceği rakamlar değil. Ancak yüz binler bir araya gelirse, kimsenin cebine dokunmadan bu işi çözebiliriz. Enseyi karartmamak lazım.” ifadelerini kullandı.
100 BİN TL BAĞIŞ GELDİ
SMS ile bir yardım kampanyası başlatmak istediklerini ancak valilik izin süresinin dolduğunu öğrendiklerini kaydeden Perçin, yeniden başvuru yaptıklarını ve yazışmaların sürdüğünü söyledi. Mart-Nisan aylarında SGK, vergi ve diğer borçların çözümüne yönelik projelerin devreye alınabileceğini belirten Perçin, “Bu borçları karşılayıp kulübün geleceğine yatırım yapabilecek planlarımız var. Onları halledersek Antalyaspor için çok farklı bir gelecek olacağını düşünüyorum” dedi. Çağrıların ardından ilk yardım Kumluca’dan geldi. Kumluca Belediyespor kulübe 100 bin TL bağış yapma kararı aldığını duyurdu.





