Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde altyapı ve üst yapı çalışmalarını daha konforlu getirmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kez Konyaaltı’nda 2026 kış döneminde kapatılan şebeke tekrar devreye girecek.

2 MAYIS’TA KADEMELİ OLARAK AÇILACAK

ASAT kapatılan Feslikan bölgesi içme suyu şebekesinin yeniden hizmete alınacağını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, şebeke 2 Mayıs 2026 Cumartesi gününden itibaren kademeli olarak devreye girecek. ASAT, “Tufa, Karasinir, Feklikan, Seçkili ve Sakarpınar mevkilerinde, şebeke ve kuyu enerji durumuna bağlı olarak kademeli şekilde yeniden devreye alınacaktır” dedi.

SAYAÇ, MUSLUK VE VANAYA DİKKAT

ASAT tarafından yapılan uyarıda, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına sayaç, musluk ve vana kontrollerini önceden yapmalarının önem taşıdığı vurgulandı. Bölgede suyun kademeli verilmesi sürecinde yaşanabilecek geçici aksaklıkların en kısa sürede giderilmesi için çalışmaların aralıksız süreceği ifade edildi.

Çeşme Su Kesintisi

Muhabir: VİLDAN ÖZKAN