Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, her sabah evinden belediyedeki makamına yürüyerek gitmeyi sürdürüyor. Yürüyüşlerinde her gün farklı bir rota çizen Kotan, bu sayede ilçedeki eksiklikleri yerinde tespit ediyor. Gözlemlediği sorunları not alan Başkan Kotan, bu notları ilgili belediye birimlerine ve kurumlara ileterek hızla çözüm üretilmesini talep ediyor.
VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Yürüyüşleri sırasında vatandaşların ilgisiyle karşılaştığını belirten Başkan Kotan, halkın taleplerini doğrudan dinlemenin kendisi için çok kıymetli olduğunu söyledi. Denetimlerinde esnafın kurallara uyduğunu memnuniyetle gözlemlediğini aktaran Kotan, esnafa duyarlılıkları nedeniyle teşekkür etti.
AREFE GÜNÜ BAYRAMLAŞMA İHMAL EDİLMEDİ
Arefe gününe denk gelen son yürüyüşünde vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Kotan, bayramlarını kutladı. Konyaaltı’nda huzur ve mutluluğu birlikte inşa edeceklerini dile getiren Başkan Kotan, yürüyüş güzergâhında görev yapan Konyaaltı Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi personeliyle de bayramlaşarak moral verdi.
“KONYAALTI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
Yürüyüşlerini sürdüreceğini belirten Başkan Cem Kotan, Konyaaltı halkının taleplerine kulak vermeye devam edeceklerini söyledi. “Konyaaltı için var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Kotan, her fırsatta sahada olmaya ve çözüm odaklı çalışmaya kararlı olduklarını vurguladı.