Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Durmuş Boztuğ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Antalya Olağan İl Kongresi’nin müjdesini verdi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılımıyla düzenlenecek olan kongre için tüm hazırlıklar tamamlandı. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Durmuş Boztuğ, "Birliğin ve Kardeşliğin Kalesi" etiketiyle yaptığı paylaşımda tüm halkı bu anlamlı buluşmaya davet etti.

ERDEM BAYAZIT KÜLTÜR MERKEZİ’NDE TARİHİ BULUŞMA

Antalya Olağan İl Kongresi için adres ve saat bilgileri de netleşti. Genel Başkan Mustafa Destici’nin katılım sağlayacağı organizasyon, 4 Nisan 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Kepez ilçesinde bulunan Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan kongre, saat 14.00’te başlayacak. BBP teşkilatlarının yoğun katılım göstermesi beklenen kongrede, Mustafa Destici’nin hem yerel hem de ulusal gündeme dair kritik mesajlar vermesi öngörülüyor.

PROGRAM SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYINLANACAK

Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Boztuğ, kongreye fiziken katılamayacak olan vatandaşlar için de önemli bir bilgilendirmede bulundu. Yapılan duyuruya göre, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’ndeki program Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi’nin resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Şeffaflık ve geniş katılım ilkesiyle gerçekleştirilecek olan Antalya Olağan İl Kongresi, partinin bölgedeki yol haritasını belirleyecek.

Muhabir: Tahsin CAN ÖNALP