Bodrum'da sabah saatlerinde bir anda bastıran sağanak, ilçeyi sular altında bıraktı. Cadde ve sokaklar sel sularıyla dolarken araçlar suyun içinde sürüklenme tehlikesi yaşadı. Sürücüler panikle kapıları açıp dışarı çıkmaya çalıştı, kimi araçlar hareketsiz şekilde yarıya kadar suya gömüldü.

BİR ANDA SEL BASTI

Meteoroloji'nin ve AFAD'ın Turuncu kod uyarısının ardından başlayan sağanak, özellikle Bodrum-Turgutreis ve Gümbet hattında hayatı felce uğrattı. Mazgallar tıkanınca su seviyesi hızla yükseldi. Vatandaşlar sokaklarda yürüyemez hale geldi, araçlar yolun ortasında savruldu. Suyu yararak ilerlemeye çalışan sürücüler, sele teslim olmamak için büyük mücadele verdi.

Bodrum Sel Manzaraları

ÇEKİCİLER SELDE MAHSUR KALDI

Belediye ekipleri taşan mazgalları açmak için seferber olurken, çekiciler selde mahsur kalan araçları yol kenarına almaya çalıştı. Jandarma trafiği kontrollü şekilde yönlendirdi ancak kuyruklar göz alabildiğine uzadı. İlçede sağanak yağış aralıklarla sürüyor, yeni baskınlara karşı ekipler alarmda.

Kaynak: İHA