Antalya’da su kesintisi yaşanabilecek bölgelerle ilgili yeni bir duyuru yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT’ın açıklamasına göre, Duraliler-2 Hattı’nda gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 14 Ekim 2026 Çarşamba günü saat 06.00 ile 12.00 arasında Muratpaşa ilçesinin merkez mahallelerinin tamamında su kesintisi ve basınç düşüklüğü görülebilecek. Çalışmaların planlanan saatten önce tamamlanması halinde su arzının kademeli olarak normale döndürüleceği bildirildi.

SU KESİNTİSİ 06.00’DA BAŞLAYACAK

Duraliler-2 Hattı’nda yapılacak bakım ve onarım çalışmaları, 14 Ekim Çarşamba günü sabah saat 06.00’da başlayacak ve 12.00’ye kadar sürecek. Çalışmalar boyunca Muratpaşa ilçesinin merkez mahallelerinin tamamında su kesintisi veya şebeke basıncında düşüş yaşanabileceği belirtildi.

Çeşme Su Kesintisi

VATANDAŞLARA TEDBİR ÇAĞRISI

Belediye, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemleri almalarını istedi. Kesinti ihtimaline karşı özellikle sabah saatlerinde su ihtiyacının önceden karşılanması ve temel ihtiyaçlar için yeterli miktarda su bulundurulması öneriliyor.

Muhabir: Ayşem Sicim