Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı Kongresinde doğal delegeler hariç toplamda 599 il delegesi oy kullanacak. Kongrenin gerçekleştirildiği Nazım Hikmet Kültür ve Kongre Merkezi'nde henüz beklenen kalabalık sağlanamadı. Kongrenin saat 12:00 gibi başlaması bekleniliyor. CHP üyesi olduğunu ifade eden Abdullah Demir adlı vatandaş, "Demokratik hakkımı kullanıyorum, protesto ediyorum" yazılı döviz taşıdı.

LİSTE SAVAŞI SABAH SAATLERİNE KADAR SÜRDÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı Kongresi öncesi her iki başkan adayı liste savaşı verdi. Bugün sabah saatlerine kadar başkan adayları listelerinde yer alacak isimler konusunda zor bir sınav verdi. Heyecanın doruğa ulaştığı kongre öncesinde salonda yeterli çoğunluk henüz sağlanamadı. Başkan Adayları Nail Kamacı ile Buğra Özçelik'in kısa süre içerisinde salonda olmaları bekleniliyor.

Chp Kurultay Başladı

YETERLİ ÇOĞUNLUK ARANIYOR!

Kongrenin başlaması için yeter salt çoğunluk gerekiyor. Şu ana kadar çoğunluğun sağlanamadı. Kongrede oy kullanacak il delegelerine sabah saatlerinde katılımları konusunda telefon mesajları çekildiği öğrenildi. Nazım Hikmet Kültür ve Kongre Merkezi önünde elinde döviz taşıyan Abdullah Demir adlı partili kongre sürecini protesto etti.

Chp Kurultay Başladı Antalya

Muhabir: BÜLENT ÖNER