Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dün Antalya İl Başkanlığı’na atanan Hasan Şahin’e makamında 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Yılmaz’ın bu ziyareti Gazipaşa parti örgütünde kıyamet kopmasına neden oldu.

İLÇE BAŞKANINDAN TEPKİ GELDİ

Ziyaret sonrası parti içinde yaşanan tartışmalar sürerken, CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz'un sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Fahri Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e desteğini açık bir şekilde dile getirirken, parti içindeki tartışmalara ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Mehmet Ali Yılmaz Ve Hasan Şahin

GAZİPAŞA İLÇE YÖNETİMİ RESTİ ÇEKTİ!

Oğuz yaptığı paylaşımında, "Butlancılara, butlanla gelenlere, butlancı olarak geleceklere rağmen sonuna kadar Özgür Özel! Hodri meydan. Ne butlanı ne de butlancılarla gelenleri tanımayacağım" ifadelerine yer verdi.

Fahri Oğuz sosyal medya paylaşımı

“SONUNA KADAR ÖZGÜR ÖZEL” VURGUSU

Paylaşımında görevden alınan seçilmiş Genel Başkan Özgür Özel'in yanında olduğunu net bir şekilde ortaya koyan Oğuz, "Sonuna kadar Özgür Özel" sözleriyle desteğini ilan etti.

PARTİ KULİSLERİNDE YANKI UYANDIRDI

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın CHP Antalya İl Başkanı Hasan Şahin'i makamında ziyaret etmesinin ardından yapılan bu paylaşım, CHP Gazipaşa İlçe Örgütü'ndeki siyasi atmosferi yeniden gündeme taşıdı.

Muhabir: BÜLENT ÖNER