Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, takımın başına geçecek yeni teknik direktör hakkında açıklamalarda bulundu. Kulaksız, son dönemlerde adı sıkça Eyüpsorla anılan ve Antalyaspor istifasının ardından yeni adresinin İstanbul olacağı iddia edilen Emre Belözoğlu söylentilerine de açıklık getirdi.

EMRE İDDİALARINA YANIT GELDİ

Yeni teknik direktör için çalışmalara dair konuşan Kulaksız, "Emre Belözoğlu da konuşuluyor. O konuda bir çalışma var mı?" sorusunun ardından. "Yok." yanıtını vererek söz konusu tartışmalara noktayı koydu.

“ÖNCELİĞİMİZ YABANCI HOCA”

Önceliklerinin yabancı hoca olduğuna değinen Kulaksız, "Bizim hafta başından beri yaptığımız çalışmalar var. Birçok teknik adamı masaya yatırdık, değerlendirdik. Şu anda önceliğimiz yabancı hoca. Çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“YENİ HOCA HAFTA SONUNA KADAR BELLİ OLACAK”

Hafta sonunda kadar yeni teknik adamlarını açıklamak istediklerini ifade eden Kulaksız, “Hafta sonuna kadar netleştirmek ve açıklamak istiyoruz. Bu noktada çok bilgi kirliliği oldu. Bir açıklama gereği oldu. İlk tercihimiz yabancı hoca kesin olmamakla birlikte" diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ