Kanat transferi için Salzburg'dan Dorgeles Nene'yi listesine alan Fenerbahçe'nin Avusturya ekibine sunduğu bonservis teklifi ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin Salzburg'a teklifi 16+4 milyon euro. Avusturya ekibinin teklife sıcak baktığı ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. 22 yaşındaki Nene daha önce Fenerbahçe altyapısında denemeye de alınmıştı.
PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR
Matteo Moretto'nun haberine göre; daha önce Fenerbahçe altyapısında denemeye de alınan 22 yaşındaki futbolcu ile el sıkışan sarı-lacivertliler bonservisi için Avusturya ekibiyle pazarlıklarına devam ediyor.
20 MİLYON EUROLUK TEKLİF
Nene'yle uzun süreli bir kontrat için anlaşmaya varan sarı lacivertlilerin Salzburg'a teklifi 16+4 milyon euro. Bonuslarla beraber 20 milyon euroyu bulan teklife Avusturya ekibi sıcak bakarken taraflar anlaşmaya yakın.