Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Döşemealtı İlçesi’ndeydi. OSB, Kamyoncular Kooperatifi gibi alanlarda ziyaretlerde bulunan Hakan Tütüncü, kurulan iftar sofrasında Döşemealtılılar ile bir araya geldi. İftar sonrası tarımın en büyük geçim kaynağın olduğu bölgede yaşayanlara seslenen Tütüncü, tarım sektörüne yönelik projeler üzerinde durdu. 

Mersin Mut Belediyesi borçlarını dev afişle ilan etti Mersin Mut Belediyesi borçlarını dev afişle ilan etti

ŞOFÖR ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

İlçedeki ziyaretlerine esnaflardan başlayan Hakan Tütüncü, Kamyoncular Kooperatifi’nde esnafın sorunlarına kulak kesildi. Tütüncü, şoförlerle gerçekleştirdiği görüşmede, “Esnafımızın faaliyetlerini, ticari işlemlerini çok daha düzgün ortamlarda yapabilecekleri fiziksel alanları esnafımız için en güzel şekilde oluşturmak istiyoruz. Antalya’da belediye eliyle ilk taksi durağını Kepez’de biz yaptık. Biz Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne talip olduk. Çünkü çok büyük işler yapacağız. İnşallah burayı da en güzel şekilde güzelleştireceğiz. Döşemealtı lojistik merkezleri ile ünlü bir yer haline gelecek“ dedi. 

DEPREME DAYANIKLI BİR ŞEHİR 

Esnaflarla yaptığı görüşmenin ardından OSB’ye geçen Tütüncü, buradaki temaslarının ardından iftar yemeğinde ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Tütüncü burada yaptığı konuşmada, “Antalya’nın altın çağında trafik çilesini tamamen ortadan kaldırmak var. 15 yeni yol açacağız, 22 yeni köprülü kavşak yapacağız, 5 tane raylı sistem hattı getireceğiz. Alt yapımızı güçlendireceğiz. Antalya her yağmurda sele teslim olmayacak. Depreme dayanıklı bir şehir haline getireceğiz. Antalya-Alanya arasındaki D-400 karayolunu, 3 yola çıkarıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

ANTALYALI ÇİFTÇİLERE UCUZ MAZOT MÜJDESİ 

Başlıca geçim kaynağının tarım olduğu ilçede konuşan Tütüncü, kendisini dinleyenlere şöyle seslendi: 

“Tarım da ve hayvancılıkta desteklerimiz olacak. Çiftçimize ucuz mazot kullandıracağız. Türkiye’de en ucuz mazot kullanan çiftçi Antalya’nın çiftçisi olacak. Küçük tarlaların ekonomiye kazandırılması konusunda organize tarım bölgeleri yapacağız. Köy sandığı uygulamaları ile çiftçimizin traktörden biçer dövere, ilaç pompasından pulluğuna kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılayacağız.” 


 

Muhabir: VELİ AKOĞLU