Antalya’nın Aksu ilçesinde CHP’den istifa eden Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a gün boyu ulaşılamadı. Yıldırım’ın nerede olduğu ortaya çıktı. Haber alınamayan Yıldırım’ın Lara’da özel bir kafede yakın ekibiyle bir araya geldiği öğrenildi.
KRİTİK GÜN ÇARŞAMBA
İstifa kararını burada hazırlayan Yıldırım’ın, Çarşamba günü yapılacak olan meclis açılışında AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddialar ise giderek güç kazandı. Körfez Gazetesinden Ertuğrul Gün'ün haberine göre Yıldırım’ın henüz resmi bir açıklama yapmamasına rağmen, yakın çevresine bu yönde bilgi verdiği belirtildi.
KAMACI: HAYIRLI OLSUN
CHP’de yaşanan bu gelişme parti içerisinde adeta deprem etkisi yarattı. Antalya İl Başkanlığı’nda gün boyu hareketlilik yaşanırken, İl Başkanı Nail Kamacı da kısa bir değerlendirmede bulundu. Kamacı, “Herkes tercihini kendisi belirler. Yapacak bir şey yok. Hayırlısı olsun. Üzgünüz” dedi.