Kemer Belediyesi, ilçedeki kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için önemli bir adım attı. Açık ihale yöntemiyle gerçekleştirilecek yıkım çalışmaları, sözleşmenin ardından 5 gün içerisinde başlayacak ve 150 gün içinde tamamlanacak.
KAÇAK YAPILAR İÇİN İHALE SÜRECİ BAŞLATILDI
Kemer Belediyesi, ilçede son yıllarda artış gösteren kaçak yapılarla mücadele kapsamında yeni bir ihale ilanı yayımladı. İhaleye göre, “Kemer İlçesi muhtelif yerlerdeki kaçak yapıların yıkımı” işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulüyle gerçekleştirilecek. Teklifler yalnızca elektronik ortamda, EKAP üzerinden kabul edilecek.

YIKIM ÇALIŞMALARI 5 GÜN İÇİNDE BAŞLAYACAK
İhale şartnamesine göre, sözleşmenin imzalanmasının ardından sadece 5 gün içinde yer teslimi yapılacak ve çalışmalar hızla başlayacak. Projenin tamamlanma süresi ise yer tesliminden itibaren 150 takvim günü olarak belirlendi. Bu süreçte ilçenin farklı noktalarındaki kaçak yapılar tek tek yıkılacak.



