Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde değişime gitti. MHP, eski Muratpaşa İlçe Başkanı Ejder Karagöz’ü görevden aldı. Karagöz’ün yerine ise MHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevine Turgut Çelebioğlu getirildi. Yeni görevine ilişkin yazılı bir açıklama yapan Çelebioğlu, kendisine duyulan güven dolayısıyla MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye şükranlarını sundu. Açıklamasında partinin köklü geçmişine ve milli değerlere vurgu yapan Çelebioğlu, Muratpaşa’da teşkilat çalışmalarını daha ileri taşımak için yoğun bir çalışma yürüteceklerini ifade etti.
“ÜÇ HİLALLİ SANCAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIZ”
Çelebioğlu, ilçe teşkilatı olarak saha çalışmalarına hız vereceklerini duyurdu. Çelebioğlu, “Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin takdir ve tensipleriyle, Milliyetçi Hareket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevi tarafımıza tevdi edilmiştir. Bu onurlu görevi şahsıma layık gören Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’ye şükran ve hürmetlerimi arz ediyorum” dedi.

“HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”
MHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin temel taşlarından biri olduğunu belirten Çelebioğlu, açıklamasında şu değerlendirmelerde bulundu:
“Milliyetçi Hareket Partisi; köklü geçmişi, sarsılmaz ilkeleri, devlet ve millet sevdasıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı olmaya devam etmektedir. Bizler de bu kutlu davanın birer neferi olarak, Muratpaşa’mızın her köşesinde vatandaşlarımıza hizmet etmek, teşkilatımızı daha da güçlendirmek ve üç hilalli sancağımızı daha yukarılara taşımak için gece gündüz demeden çalışacağız.”
ÖNCEKİ YÖNETİME TEŞEKKÜR ETTİ
Turgut Çelebioğlu, açıklamasında önceki dönem ilçe başkanı Ejder Karagöz ve yönetimine de teşekkür etti. Görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Çelebioğlu, önceki yönetimin partiye ve teşkilata önemli katkılar sunduğunu dile getirdi. Açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı da veren Çelebioğlu, teşkilat mensupları ve dava arkadaşlarıyla birlikte Muratpaşa’da güçlü bir çalışma ortaya koyacaklarını söyledi.




