Muratpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 10’ncusu düzenlenecek olan Kaleiçi Old town Festivali’ne 21 ülkeden 26 şehir katılacak. Saat 18.00’da Eski Büyükşehir Belediyesi Binası önünde başlayacak olan festival öncesi önemli bir duyuru yayınlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda festival saatleri boyunca Nostalji Tramvayı’nın seferlerine ara verileceği açıklandı.

SEFERLER DURDURULACAK

Old Town Festivali kapsamında saat 18.00 ile 20.00 arasında Nostalji Tramvay’nın seferlerinin durulacağı açıklandı. Yapılan açıklamada, ““Sayın yolcularımız, 10. Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali etkinlikleri kapsamında 10 Ekim Cuma günü (Bugün) 18:00 - 20:00 saatleri arasında Nostalji Tramvayı seferleri iptal edilmiştir” denildi.

GRİPİN SAHNE ALACAK

Türkiye’nin en ünlü müzik gruplarından olan Gripin, festivalde sahne alacak. Saat 19.30’da Karalioğlan Parkı Orta Mirador’da müzikseverler ile buluşacak olan grup, Antalyalılara unutulmaz bir konser verecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ