Trendyol Süper Lig’in 34’üncü ve son haftasında sahasında Kocaelispor’u 1-0 mağlup eden Antalyaspor, aldığı galibiyete rağmen sezonu 16’ncı sırada tamamlayarak 1’inci Lig’e düşen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından kırmızı-beyazlı taraftarlar, yönetime tepki gösterdi ve sosyal medyada üzerinden “istifa” çağrıları yapıldı. Maçın ardından Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin ve ekibine yönelik istifa çağrıları devam etti. Çağrıların ardından Başkan Perçin kararını açıkladı. Yapılan açıklamada Antalyaspor A.Ş. yarın olağanüstü toplanma kararı aldığı ifade edildi.
“GÜVEN OYU ALARAK DEVAM EDECEĞİZ”
Antalyaspor’da Süper Lig’den düşmenin ardından gözler yönetimin alacağı karar çevrildi. Başkan Rıza Perçin, yönetim olarak görevlerinin başında olduklarını ancak kulübün geleceği için güven oylamasına gitmek istediklerini söyledi. Perçin, “Biz elimizden geleni yaptık. Bu takım için gece gündüz çalıştık. Devam edeceksek de güven oyu alarak devam edeceğiz. Yönetim kurulu olarak olağanüstü genel kurul kararı aldık. En kısa sürede seçimli genel kurul yapacağız. Antalyaspor sahipsiz değil” dedi.

HAZİRAN AYINDAN GELEN KURUL
Antalya Körfez Gazetesi muhabiri Ertuğrul Gün'ün haberine göre; kulübün mali yapısının zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Perçin, “Şimdi genel kurul kararı almamızın nedeni, yönetime talip olacak isimlere zaman tanımak. Haziran ayında genel kurulu yapmayı planlıyoruz.” diye konuştu. Sezon içinde yaşanan ekonomik sıkıntıların takımı olumsuz etkilediğini ifade eden Perçin, teknik direktör Emre Belözoğlu’nun sezon tamamlanmadan ayrılmasının da sürece etki ettiğini savundu.




