Denizli'ye gitmek üzere bir özel bir havayolu firmasından uçak bileti alan yolcu, yanlışlıkla farklı bir firmanın peronuna girmesiyle olaylar zinciri başladı. İddiaya göre; yanlış perona giden yolcu, firma görevlisi H.Ö. tarafından yanlış perona girdiği konusunda uyarıldı. Ancak uyarılara tepki gösteren yolcu, görevlilere hakaretlerde bulunarak mukavemet gösterdi. Olay daha da karmaşık bir hal alırken, öfkeli yolcu, “Sen benim kim olduğumu biliyor musun. Ben Bakanın akrabasıyım. Senin sülaleni bitireceğim. Hepinizi işten attıracağım” şeklinde tehditler savurarak görevliye karşı agresif tavır sergiledi.
Olaya müdahale eden diğer görevliler, tarafları sakinleştirmeye çalışsa da durum kontrol altına alınamadı. Havayolu firması görevlisi H.Ö.'nün yaka kartını koparan ve yere atan yolcu, havalimanında gerilimi artırarak, ortalığı birbirine kattı. Olayın ardından havalimanı yetkilileri, taraflar arasındaki anlaşmazlığın detaylı bir şekilde inceleneceğini ve gerekli önlemlerin alınacağını açıkladı.
Yanlış perona girdi, havaalanını birbirine kattı
Denizli'ye gitmek için aldığı bilet ile yanlış perona giren yolcu havaalanını birbirine kattı. Yolcu ile havayolu çalışanları arasında çıkan sözlü tartışma ortamda gerilime sebep oldu.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler

ATSO Başkanı Bahar'ın ölümünde yeni gelişme! Savcı, talepte bulundu

Antalya’da genç kız otobüste yaşadıklarını anlattı: O anlar binlerce kez izlendi!

Antalya’da kız öğrencilerin etek boyunu beğenmeyen müdür, ceza verdi!

Antalya’da 1 Mayıs kutlamaları nerede ve saat kaçta başlayacak?

Antalya'da 460 projeye 147 milyarlık bütçe

Antalya Havalimanı’nda o uygulama sona erdi! Artık çift bilet parası verilmeyecek