Antalya’da etkili olan sağanak yağışın ardından yollarda biriken sular sosyal medyada yeniden altyapı tartışmalarını gündeme taşıdı. Ak Parti Gençlik Kolları, su basan yolların olduğu görüntüleri Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Musa Gül'ün görüntülerini ekleyerek paylaştı. Paylaşım, Musa Gül'ün Antalya Gençlik Kolları Başkanıyla yaptığı “botlu” videoyu hatırlattı.

GEÇMİŞTEKİ BOTLU VİDEOYU HATIRLATTI

Kentte 29 Ekim Cumartesi günü etkili olan sağanak yağışın ardından özellikle bazı yollarda biriken sular vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bu görüntüler, AK Parti Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Paylaşım sosyal medyada kısa sürede tartışma konusu oldu. Musa Gül, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel döneminde yağışın ardından oluşan su birikintilerinde botla yüzerek video çekmişti. Ak Parti gençlik kolları yaptığı video ile şuan Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü olan Musa Gül'e gönderme yaptı.

“SİYASİ GÖNDERME” YORUMU”

AK Parti’nin bu kez güncel su baskınlarını öne çıkaran videosu, bazı kesimler tarafından “CHP’nin geçmişte yaptığı eleştirinin bu kez Ak Parti tarafından “iade edildiği” şeklinde yorumlandı. O yıllar Antalya Büyükşehir Belediyesi Ak Partili Menderes Türel, Kepez Belediyesi ise Ak Partili Hakan Tütüncü’nün yönetimindeydi; bugün ise durum farklı. Tüm bu paylaşımlar, kentin yıllardır çözülmeyen altyapı sorunlarını yeniden gündeme taşıdı. Vatandaşlar siyasi polemiğin ötesinde kalıcı çözüm beklentilerini dile getirdi.

Muhabir: AYŞEM SİCİM