AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Kurban Bayramı'nı kutsal topraklarda karşıladı. Mekke'de bulunan Taş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem bayram tebriğinde bulundu hem de takipçilerine Kabe'den selam gönderdi

KABE'DEN BAYRAM MESAJI

Mescid-i Haram'da çekilen video ve fotoğrafları paylaşan İbrahim Ethem Taş, mesajında, “Kurban Bayramımız mübarek olsun. Hayırlı Cumalar. Kabe’den selam ve dua ile” ifadelerine yer verdi.

PAYLAŞIMI İLGİ GÖRDÜ

Bayramın ilk günlerinde yapılan paylaşım, takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Çok sayıda vatandaş, Taş'ın paylaşımına bayram tebriği ve dua mesajlarıyla karşılık verdi. Milyonlarca Müslümanın Kurban Bayramı'nı karşıladığı kutsal topraklarda bulunan Taş'ın paylaştığı görüntülerde Mescid-i Haram ve Kabe'nin yer aldığı görüldü. Bayramı Mekke'de geçiren Taş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Muhabir: AYŞEM SİCİM