Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Derya Mutlu, Dr. Öğr. Üyesi Ali Ünal, Hastane Başmüdürü Öğr. Gör. Hatice Yavuz Yüce, ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi içerisinde çalışmaların devam ettiği B Blok Binasını, Nöroloji Polikliniği İnşaatını ve Yeni Hastane Binasının inşaatında incelemelerde bulundu.
İNŞAAT HAKKINDA BİLGİ ALDI
Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, beraberindeki heyetle önce B Blok Binasındaki bina yenileme işlemleriyle ilgili yetkililerden bilgi aldı. B Blok Bina incelemesinin ardından Nöroloji Polikliniği İnşaatını ve Yeni Hastane Binası inşaatını gezen Rektör Özkan, burada da yapılan çalışmalarla ilgili inşaat alanında görevlilerden bilgi aldı. Rektör Özkan çalışanlara kolaylıklar diledi.
EN ÖNEMLİ SAĞLIK MERKEZLERİNDEN BİRİ OLACAK
İnşaat alanlarını ziyaretinin ardından değerlendirmede bulunan Özkan, “Üniversitemizde yapımı devam eden yeni hastane binamızın inşaatını yerinde inceledik. Tamamlandığında yalnızca Antalya’nın değil, tüm Akdeniz Bölgesi’nin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak. Bu büyük yatırımın her aşamasını yakından takip ediyoruz. Çalışmaların planlandığı şekilde ilerlediğini görmek sevindirici. Nöroloji polikliniği inşaatını ve B blok binasının yenileme çalışmalarını hakkında da bilgi aldık. Yeni hastane binasının ve diğer inşaat çalışmalarımızın kısa süre içinde tamamlanmasını ümit ediyoruz. Binalarımızın bir an önce açılması ve vatandaşlarımıza hizmet etmesini canı gönülden istiyorum. Yapılan çalışmalar şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.





