Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Toplantısında, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Büşra Özdemir arasında yaşanan gerginlik siyasi gündeme bomba gibi düştü.

GERGİNLİĞİN ARDINDAN DESTEK ZİYARETİ!

CHP grubunda Başkanvekili Büşra Dirgen Özdemir ile Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz arasında başlayan kavga giderek büyüyor. Olay sosyal medyaya sıçradı. Özdemir destekçileri yaptıkları paylaşımlarda “Partinin öz evladını’ yedirtmeyiz diyerek Kocagöz’e gözdağı verdi. Bu çıkışın ardından “Kocagöz partide üvey evlat mı?” tepkileri geldi.

ALİ POLAT ZİYARET ETTİ…

Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı İlçe Başkan Adayı Ali Polat, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Büşra Özdemir’i ziyaret etti ve desteğini iletti. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Ali Polat şu ifadelere yer verdi:

“Büyükşehir yönetiminde sorumluluk bilinciyle görev yapan, şehrimizin ortak menfaatleri için özveriyle çalışan Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz, dostum, yol arkadaşım Büşra Özdemir'in yanında olduğumu ifade ediyorum. Kentimizin geleceği için sergilediği duruş ve kararlılığı takdir ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Muhabir: BÜLENT ÖNER