Antalya bir kez daha güne operasyonla uyandı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 5 Temmuz 2025 tarihinde başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonlarının 7. dalgası sabah saatlerinde gerçekleşti. Operasyonlarda 6 kişi gözaltına alınırken gerçekleşen operasyonun ise detayları belli oldu. Muhittin Böcek'in rüşvet parasıyla Büyükşehir Belediyesi özel kalem çalışanı Melek K.'ye, daire aldığı ileri sürüldü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bir operasyon daha! 6 kişi gözaltına alındı
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bir operasyon daha! 6 kişi gözaltına alındı
İçeriği Görüntüle

MUHİTİN BÖCEK’İN KUZENİ DE GÖZALTINA ALINDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik rüşvet soruşturmasının 7'nci dalgasında, bu sabah gerçekleştirilen operasyonda, Muhittin Böcek'in kuzeni Emin B., eski Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Ç., oğlu Serkan Ç., belediye özel kalem çalışanı Melek K., mimar Özlem Yıldız K., şehir plancısı mali müşavir Mehmet Ali C. gözaltına alındı.

Muhittin Böcek Ve Kuzeni Emin Böcek 2

RÜŞVET PARASIYLA DAİRE ALDI İDDİASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Özlem Yıldız K.’nin, temmuz ayında şafak operasyonuyla tutuklanan ve rüşvet almakla suçlanan İmar Şube Müdürü Tuncay K.’nin eşi olduğu öğrenildi. İddialara göre, Altıntaş bölgesindeki imar ve iskan işlemleri için tüm müteahhitlerin Özlem Yıldız K.’ye yönlendirildiği öğrenildi. Diğer yandan bu sabah gözaltına alınan belediye özel kalem çalışanı Melek K.'ye, Muhittin Böcek'in rüşvet parasıyla daire aldığı ileri sürüldü.

Kaynak: DHA