Antalya'nın Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda, yangın çıktı. Yangın, apartmanın 5’inci katında başladı ve kısa sürede büyüyerek tüm binayı yoğun dumanla kapladı. Yatak odasında başlayan yangının ardından apartman bir anda alev topuna döndü.

EKİPLER SEFERBER OLDU

yangını gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yangın sırasında apartman sakinleri tahliye edilirken, bazı kişiler yoğun dumandan etkilendi. Ekipler bir yandan tahliye işlemine başlarken diğer taraftan ise merdiven yardımı ile alevlere müdahale etti.

Yangın 23

1 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Site ve apartman sakinleri ise o anlara büyük korku yaşadı. Vatandaşlar korkulu gözlerle yangının söndürme çalışmalarını takip etti. Yangın ekiplerin 1 saat süren müdahalesinin ardından kontrol altına alındı. Yapılan incelemede bir can kaybı yaşanmaması sevindirirken evde büyük maddi hasar meydana geldi.

ŞARJ ALETİ FACİAYA NEDEN OLUYORDU

İtfaiye ekipleri tarafından yapılan kontrolde yangının ilk olarak dairenin yatak odasında başladığı ve kısa sürede binayı sardığı öğrenildi. İlk inceleme yangının elektriğe bağlı bir şarj aletinden kaynaklandığı ileri sürüldü. Polis ve itfaiyenin yangın üzerinde çalışması devam ediyor.

Yangın 24

Kaynak: ANTALYA KÖRFEZ GAZETESİ-ERTUĞRUL GÜN