Eski Sanayi Karakolu’nun bulunduğu üst geçidin hemen altında yaşanan olay, çevredeki sürücüler ve esnaf tarafından görüntülendi. Sürücüler yaşamını burada sürdüren kişinin kendilerinden zaman zaman para istediğini ifade ederek duruma tepki gösterdi.

KİMSE MÜDAHALE ETMİYOR

Olayı cep telefonu kamerasıyla kaydeden sürücü Hakan Yılmaz, “Burası Gazi Bulvarı, Eski Sanayi Karakolu üst geçidi altı. Hemen karşısında polis noktası olmasına rağmen bu kişi burada yatak serip yaşıyor. Gelen araçlardan para istiyor. Her gün aynı manzara, ama kimse müdahale etmiyor” dedi.

TURİSTİK AYIP

Duruma sosyal medyada da tepki gösteren Yılmaz, “Bu kadar polis, zabıta ve sosyal yardım birimi olmasına rağmen turizm kentinde bu görüntüye göz yumuluyor. Aynı durum Zeytinköy Kavşağı altında da var. Turistler bunları fotoğraflayıp sosyal medyada paylaşıyor” diye konuştu.

İŞ VERİYORUZ BEĞENMİYORLAR

Yılmaz, bazı kişilerin bu durumu “fakirlik” olarak nitelendirdiğini, ancak geçmişte kendisinin benzer durumda olan iki kişiye iş imkanı sunduğunu ve işlerin beğenilmediğini dile getirdi.

Kaynak: ANTALYA KÖRFEZ GAZETESİ-ERTUĞRUL GÜN